Vopsea Gene si Sprancene RefectoCil Bolnde 0

23,00 lei
  • Ex Tax: 19,33 lei
  • Producători RefectoCil
  • Cod produs: INV152
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

RefectoCil este o gama de  vopsea de gene si sprancene  dedicata saloanelor de infrumusetare ce ofera servicii profesionale.Un tub de vopsea contine 15 ml. Cantitate pentru aproximativ 30 aplicari. Mod de lucru. Se amesteca 2 cm de vopsea cu cateva picaturi de oxidant in proportie de 1:1. si se aplica pe zona dorita.Inante de aplicare zona se degreseaza cu o solutie degresanta si se ususca.  Se lasa sa actioneze 10-20 min in functie de rezultatul dorit.Se curata 100% vopseaua cu o discheta demachianta. Se hidrateaza zona de lucru cu o crema hidratanta.NOTA: Oxidantul se achizitioneaza separat. Recomandam utilizarea unui oxidant de 3%..

Etichete: Vopsea Gene si Sprancene RefectoCil Bolnde 0

RefectoCil este o gama de  vopsea de gene si sprancene  dedicata saloanelor de infrumusetare ce ofera servicii profesionale.

Un tub de vopsea contine 15 ml. Cantitate pentru aproximativ 30 aplicari. 

Mod de lucru. Se amesteca 2 cm de vopsea cu cateva picaturi de oxidant in proportie de 1:1. si se aplica pe zona dorita.

Inante de aplicare zona se degreseaza cu o solutie degresanta si se ususca.  Se lasa sa actioneze 10-20 min in functie de rezultatul dorit.

Se curata 100% vopseaua cu o discheta demachianta. Se hidrateaza zona de lucru cu o crema hidratanta.

NOTA: Oxidantul se achizitioneaza separat. Recomandam utilizarea unui oxidant de 3%

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie