Naturys Advance Solution Peeling Facial 50 ml

90,00 lei
  • Ex Tax: 75,63 lei
  • Producători Naturys
  • Cod produs: NALPE50ML
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Naturys Advance Solution Peeling Facial 50 mlPeeling facial, cu acizi de fructe,hidratant si revitalizant ,cu microparticule de Jojoba. Contine acizi de Glucono Delta-lactcone obtinut din Amidon de Porumb si Ananas, si in combinatie cu Extractul de  Struguri, ajuta la reinnoirea celulelor, lasand tenul ferm si elastic. Utilizat dupa demachiere, revitalizeaza si uniformizeaza tenul,  redandu-i finetea si stralucirea. Utilizare:aplicati de 4 ori pe luna pe tenul demachiat si uscat. Aplicati pe toata fata evitand conturul ochilor. Clatiti temeinic cu apa calduta si continuati aplicand o crema hidratanta.Produs pentru uz extern.Produs Bio, Certificat Icea...

Etichete: Naturys Advance Solution Peeling Facial 50 ml

Naturys Advance Solution Peeling Facial 50 ml

Peeling facial, cu acizi de fructe,hidratant si revitalizant ,cu microparticule de Jojoba.

 Contine acizi de Glucono Delta-lactcone obtinut din Amidon de Porumb si Ananas, si in combinatie cu Extractul de  Struguri, ajuta la reinnoirea celulelor, lasand tenul ferm si elastic.

Utilizat dupa demachiere, revitalizeaza si uniformizeaza tenul,  redandu-i finetea si stralucirea.

 Utilizare:aplicati de 4 ori pe luna pe tenul demachiat si uscat. Aplicati pe toata fata evitand conturul ochilor. Clatiti temeinic cu apa calduta si continuati aplicand o crema hidratanta.

Produs pentru uz extern.

Produs Bio, Certificat Icea.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie