Termeni si Conditii


Va multumim pentru vizita !

Va recomandam citirea cu atentie a termenilor si conditiilor pentru folosirea in conditii adecvate a site-ului www.bonilux.ro. Vizitarea si/sau comandarea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Daca aveti vreo nelamurire inainte de a face vreo comanda, va rugam sa ne scrieti la adresa office@bonilux.ro
Bonilux Ideal Concept SRL.,  in calitate de administrator al site-ului www.bonilux.ro.  isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina "Termeni si conditii" in orice moment.

Website-ul www.bonilux.ro.funcţionează conform prevederilor legale ale statului român, fiind operat de către Bonilux Ideal Concept SRL. CUI:  37350773,  J40/4826/2017, cu sediul social in Bucuresti, str. Sublocotenent Popa nr 9 Bl 17 A Sc 3 , sector 5.

Precizari prealabile

 Produsele vandute pe www.bonilux.ro sunt destinate uzului profesional, de catre persoane calificate. Folosirea acestora de catre persoane care nu au o calificare in domeniu poate duce la accidentari sau nerealizarea efectelor dorite. Bonilux Ideal Concept SRL nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste eventualele daune sau neplaceri ce pot aparea in cazul folosirii acestor produse de catre persoane necalificate (ex: adezivul pentru extensii gene, pasta de zahar , diferite aparate cosmetice, ceara pentru epilat, etc).Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se poate adauga costul de transport, detaliat in pagina de finalizare a comenzii. Societatea noastra nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Voucherele sau alte modalitati de fidelizare nu sunt transferabile si nu pot fi cumulate.

Livrarea coletelor se face intr-un interval cuprins intre 24-72 h (zile lucratoare), din momentul in care coletul pleaca din sediul  Bonilux Ideal Concept SRL.

Livrarea coletelor se face prin firma de curierat Sameday Curier.

 

Drepturile de autor

Intregul continut al 

www.bonilux.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.bonilux.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea Bonilux Ideal Concept SRL si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa office@bonilux.roDeclinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, ...). Echipa  Bonilux Ideal Concept SRL  incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, nu garantam ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. 

Bonilux Ideal Concept SRL nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc. Din acest motiv, firma isi rezerva dreptul de a nu onora comanda daca produsele nu mai sunt disponibile. Daca un produs oferit de magazinul nostru nu corespunde descrierii sau este trimis eronat, clientul poate cere returnarea contravalorii, dar nicio alta despagubire suplimentara.

 

Conditii pentru returnarea produselor

Dorinta noastra este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu nevoile dumneavoastra. In caz contrar, conform Ordonantei nr. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta, produsele se pot returna in 14 zile calendaristice de la primirea coletului.

Notificarea se va data, semna si trimite de catre dvs. prin e-mail la adresa: office@bonilux.ro. In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. In cazul in care produsul are semne de folosire si uzura, conform Ordonantei 34/2014 " Consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor" .

Bonilux Ideal Concept  S.R.L.. se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de 30 zile calendaristice de la primirea produsului returnat, pe bazaformularului de retur sau a notificarii trimise pe email la adresa mai sus mentionata, completate de catre client. In formularul de retur / notificarea scrisa se completeaza datele si contul bancar al titularului. Formularul de retur de pe site este doar un model. Conform legii, clientul poate să se retragă din contract printr-o declarație neechivocă, prin orice metoda doreste: email, postal, verbal etc.

Cheltuielile de expeditie, in cazul returului, vor fi suportate conform Ordonantei 34/2014, de catre consumator: "Consumatorul suportă doar costurile directe legate de returnarea produselor". Suma inapoiata clientului cuprinde toate sumele de bani primite de vanzator de la client pentru produsul respectiv, inclusiv costurile initiale de transport, daca este cazul. Toate produsele returnate pentru care se returneaza suma integrala inapoi trebuie să fie într-o stare perfecta, fără urme de utilizare vizibile si cu certificatul de garantie in original. 

Potrivit noii Legi 249/2015, Art. 16, punctul 8, "se interzice conditionarea, sub orice forma, a drepturilor legale ale consumatorilor referitoare la produsul cumparat de pastrarea ambalajului." Conform prevederii OUG 34/2014  „utilizatorul final este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. Diminuarea valorii produselor nu trebuie să fie descurajantă pentru utilizatorul final în a-și exercita dreptul de retragere."  Drept urmare, in cazul in care consumatorul returneaza produsul intr-o stare ce diminueaza valoarea acestuia, comerciantului i se permite sa scada o parte din suma returnata clientului.

  Produsele cosmetice, de make-up,adezivi, removeri, primeri si alte produse perisabile , nu se pot returna daca prezinta sigilii desfacute sau urme de folosire.

Produsele care sunt sigilate de producator pentru protejarea continului (exemplu: adezivi , primeri, removeri, esente, seruri, etc), nu pot fi returnate decat daca au sigiliul intact, sau in baza unor motive serioase (produs neconform), cererile bazate pe eventualele pareri legate de nuantele de culoare nu vor fi luate in considerare, pozele postate pe site au caracter informativ si nu pot reda intocmai realitatea. Pentru comenzile care contin produse trimise in mod gresit de Bonilux Ideal Concept  S.R.L., costurile de retur si reexpediere a produselor vor fi suportate in totalitate de Bonilux Ideal Concept  S.R.L.. Produsele se vor returna la vanzator prin Posta Romana sau curier, fara ramburs, dupa o notificare telefonica sau pe email a vanzatorului, folosind datele de contact de pe site,  urmand ca vanzatorul sa foloseasca aceeasi metoda de reexpediere a produsului. Cumparatorul trebuie sa asigure o ambalare corespunzatoare a produsului returnat, pentru a nu suferi deteriorari in timpul transportului.Pentru produsele care ajung deteriorate la client, acesta are obligatia de anunta in scris vanzatorul de acest lucru in termen de 48 ore de la primirea coletului, pe adresa de email a site-ului, prezentand dovezi foto / video ale produsului in cauza: poze ale produsului, ambalajului si orice alta informatie o poate considera relevanta in acest sens. Sesizarile privind o deteriorare a produsului primit dupa termenul de 48 ore nu vor fi luate in considerare. Bonilux Ideal Concept  S.R.L. acorda o grija deosebita ambalarii produselor, insa din pacate nu putem controla modul cum sunt transportate coletele prin intermediul firmelor de curierat, de acceea va rugam sa verificati conformitatea produselor dupa ce ati intrat in posesia comenzii dvs, sau de fata cu reprezentantul firmei de curierat, daca ati optat pentru deschiderea coletului la livrare. Oferte Promotionale si Discounturi.Bonilux Ideal Concept  S.R.L prin www.bonilux.ro , creeaza in mod regulat si periodic Oferte Promtionale si Discounturi.

Acestea sunt efectuate in limita stocului disponibil si in termenul de valabilitate al produselor.

Toate produsele achizitionate in cadrul Ofertelor Promotionale si Discounturilor, au taxa de livrare fixa, indiferent de valoarea totala a comenzi si indiferent daca cumparatorul opteaza si pentru achizitionarea altor produse care nu se incadreaza in Oferta Promotinala sau la Discount!

 Totodata, Bonilux Ideal Concept  S.R.L isi rezerva dreptul de a nu accepta returul produselor aflate in Oferta Promotionala si la Discount!

 

 

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.bonilux.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, pot impartasi informatii sau pareri pe forumul fiecarui produs in parte sau pe adresa de e-mail a site-ului atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator. In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii Bonilux Ideal Concept  S.R.L. dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.Comenzi telefonice

Plasarea comenzilor telefonice se realizeaza pe propria raspundere. Bonilux Ideal Concept  S.R.L. nu este raspunzator pentru eventualele erori/neintelegeri privind adresa, numar de telefon, produse, dimensiuni , nuante de culori etc.Disponibilitate produse

Produsele se livreaza in limita stocului disponibil, pot exista situatii in care un produs sa mai apara ca fiind disponibil pe site, insa el sa se fi vandut pe alte canale si stocul sa nu fie actualizat.Contactarea clientilor

Exista situatii in care este necesara contactarea persoanelor care plaseaza cereri de comanda pe site-ul www.bonilux.ro, pentru lamurirea anumitor aspecte legate de cererile de comanda primite (ex. la solicitarea persoanei ce a plasat cererea de comanda, date livrare gresite / incomplete, produs indisponibil, etc). In acest caz, persoana care a plasat cererea de comanda este contactata telefonic de catre un reprezentant Call Center. In cazul in care persoana nu raspunde la telefon, atunci va primi instiintare in scris, printr-un email, cu situatia in cauza si solicitarea de raspuns. In cazul in care persoana ce a plasat cererea de comanda nu ne contacteaza in termen de 48 ore  printr-un reply la mailul de instiintare sau telefonic la numerele de pe site (de luni-vineri, intre 10:00-17:30), cererea de comanda este anulata.

Clientii care nu isi onoreaza obligatia de ridicare a coletelor

Pentru un client care efectueaza o comanda si nu o ridica de la posta sau de la firma de curierat, este necesara plata in avans pentru urmatoarea comanda plasata. Repetarea acestui incident va duce la obligativitatea platii in avans a tuturor comenzilor plasate catre Bonilux Ideal Concept  S.R.L., sau blocarea clientului respectiv si anularea din sistem fara o notificare prealabila a cererilor de comenzi pe care acesta le plaseaza.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutulwww.bonilux.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, Bonilux Ideal Concept  S.R.L. rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

Litigii

Bonilux Ideal Concept  S.R.L., administrator al site-ului www.bonilux.ro va face tot posibilul ca toate neintelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.1.  DEFINIŢII ŞI TERMENI 


Vânzător  - BONILUX.RO – este denumirea comercială a S.C Bonilux Ideal Concept SRL persoană juridică de naţionalitate română, având sediul social in Sublocotenent Popa  nr 9 Bl 17 A Sc 3 Bucuresti,J40/4826/2017  CUI 37350773.

Cumpărător – persoană fizică / persoană juridică sau orice entitate juridică care işi face un Cont în Site şi efectuează o Comandă.

 Client – persoană fizică / persoană juridică care are sau obţine acces la CONŢINUT, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziţie de către Bonilux.ro(electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între Bonilux.ro  şi acesta şi care necesită crearea şi utilizarea unui CONT.

Cont – secţiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail şi o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii şi care conţine informaţii despre Client/Cumpărător şi istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, Facturi fiscale, Garanţii Bunuri, etc.).

Site – domeniul www.bonilux.ro şi subdomeniile acestuia.

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător şi Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenţia sa de a achiziţiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Bunuri şi Servicii – orice produs sau serviciu, inclusiv documentele şi serviciile menţionate în Comanda, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.

Campanie – acţiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri şi/sau Servicii având un stoc limitat şi predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător. 

Contract – reprezintă contractul la distanţă încheiat între Vânzător si Cumpărător, fără prezenţa fizică simultană a Vânzătorului şi a Cumpărătorului.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poşta electronică (e-mail, SMS) asupra Bunurilor şi Serviciilor şi/sau a promoţiilor desfăşurate de Vânzător într-o anumită perioadă, fără niciun angajament din partea Vânzătorului cu referire la informaţiile conţinute de acesta. 

Tranzacţie – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun şi/sau Serviciu de către SC Bonilux Ideal Concept Srl, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzător, indiferent de modalitatea de livrare.

Specificaţii – toate specificaţiile şi/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in descrierea acestora.2.

DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1. Prin înregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vânzătorul işi derulează operaţiunile comerciale.

 2.2. Notificarea primită de către Cumpărător, după efectuarea Comenzii are rol de informare şi nu reprezintă acceptarea Comenzii. Această notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

 2.3. Vanzatorul îşi rezervă dreptul de a modifica cantitatea/pretul Bunurilor şi/sau Serviciilor din Comandă. Dacă modifică cantitatea/pretul de Bunurilor şi/sau Serviciilor din Comandă  va anunţa Cumpărătorul la adresa de e-mail sau la numărul de telefon puse la dispoziţia Vânzătorului la efectuarea Comenzii.

2.4. Contractul se consideră încheiat între Vânzător şi Cumpărător în momentul primirii de către Cumpărător de la Vânzător, prin intermediul poştei electronice şi/sau SMS a notificării de expediere a Comenzii. 

2.5. Documentul şi informaţiile puse la dispoziţie de către Vânzător pe Site vor sta la baza Contractului, în completarea acestuia fiind certificatul de garanţie emis de către Vânzător. 

3.  POLITICA DE VANZARE ONLINE

3.1. Accesul în vederea efectuării unei Comenzi îi este permis oricărui Client/Cumpărător.Pentru motive justificate Bonilux.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul Clientului/Cumpărătorului în vederea efectuării unei Comenzi şi/sau la unele din modalităţile de plată acceptate, în cazul în care consideră că în baza conduitei sau a activităţii Clientului/Cumpărătorului pe Site, acţiunile acestuia ar putea prejudicia în vreun fel Bonilux.ro. În oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumpărătorul se poate adresa SC Bonilux Ideal Concept Srl, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor susmenţionate.

3.2. Comunicarea cu Vânzătorul se poate realiza prin interacţiunea directă cu acesta sau prin adresele mentionate la secţiunea “contact” din Site. Vânzătorul are libertatea de a gestiona informaţiile primite fără a fi nevoit să aducă justificări pentru aceasta. 

3.3 În cazul unui volum de trafic neobişnuit de mare provenit din partea unei reţele de internet Bonilux îşi rezervă dreptul de a cere Clienţilor/Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vedere protejării informaţiei din cadrul Site-ului.

3.4.Bonilux poate publica pe Site informaţii despre Bunuri şi/sau Servicii şi/sau promoţii practicate de către acesta sau de către oricare alt terţ cu care SC Bonilux Ideal Concept  Srl are incheiate contracte de parteneriat, într-o anumită perioadă de timp şi în limita stocului disponibil.3.5. Toate tarifele aferente Bunurilor şi/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) şi includ T.V.A., 

3.6. În cazul plăţilor online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul in care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru aceasta acţiune o poartă numai Cumpărătorul. 

3.7. Toate informaţiile folosite pentru descrierea Bunurilor şi/sau a Serviciilor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligaţie contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. 

4. CESIONAREA ŞI  SUBCONTRACTAREA 

4.1 Vânzătorul poate cesiona şi/sau subcontracta o terţă parte pentru Servicii ce ţin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumpărătorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vânzătorul va fi întotdeauna responsabil faţă de Cumpărător pentru toate obligaţiile contractuale.

5. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ŞI INDUSTRIALĂ

5.1. Conţinutul, astfel cum este definit in preambul, incluzând dar nelimitându-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau conţinut multimedia prezentate pe Site, sunt proprietatea exclusiva a Bonilux.ro, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obţinute în acest sens în mod direct sau indirect (prin licenţe de utilizare şi/sau publicare).

5.2. Clientului/Cumpărătorului nu îi este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terţe părţi, modificarea şi/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricărui Conţinut în orice alt context decât cel original intenţionat de Bonilux.ro, includerea oricărui Conţinut în afara Site-ului, îndepărtarea însemnelor care semnifică dreptul de autor al Bonilux.ro asupra Conţinutului precum şi participarea la transferul, vânzarea, distribuţia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afişarea Conţinutului, decât cu acordul scris expres al Bonilux.ro.

5.3. Orice Conţinut la care Clientul/Cumpărătorul are şi/sau obţine acces prin orice mijloc, se află sub incidenţa Documentului, în cazul în care Conţinutul nu este insoţit de un acord de utilizare specific şi valid încheiat între SC Bonilux Ideal Concept Srl şi acesta, şi fără nici o garanţie implicit sau expres formulată din partea Bonilux.ro cu referire la acel Conţinut.

5.4. Clientul/Cumpărătorul poate copia, transfera şi/sau utiliza Conţinut numai în scopuri personale sau non-comerciale, numai în cazul în care acestea nu intră în conflict cu prevederile Documentului.

5.5. În cazul în care Bonilux.ro conferă Clientului/Cumpărătorului dreptul de a utiliza sub forma descrisă într-un acord de utilizare distinct, un anumit conţinut, la care Clientul/Cumpărătorul are sau obţine acces în urma acestui acord, acest drept se extinde numai asupra acelui sau acelor conţinuturi definite în acord, numai pe perioadă existentei acestuia sau acestor conţinuturi pe site sau a perioadei definite în acord, conform condiţiilor definite, în cazul în care acestea există şi nu reprezinta un angajament contractual din partea Bonilux.ro pentru respectivul Client/Cumpărător sau oricare alt terţ care are/obţine acces la acest conţinut transferat, prin orice mijloc şi care ar putea fi sau este prejudiciat în orice mod de pe urma acestui conţinut, în timpul sau după expirarea acordului de utilizare.

5.6. Niciun Conţinut transmis către Client sau Cumpărător, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc) sau dobândit de acesta prin accesare, vizitare şi/sau vizualizare nu constituie o obligaţie contractuală din partea Bonilux.ro şi/sau al angajatului/prepusului Bonilux.ro care a mijlocit transferul de Conţinut, în cazul in care aceasta există, faţă de respectivul conţinut.

5.7. Este interzisă orice utilizare a Conţinutului în alte scopuri decât cele permise expres prin prezentul Document sau de acordul de utilizare care îl insoţeşte, în cazul în care acesta există.

6. COMANDA

6.1. Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor şi/sau Serviciilor dorite în coşul de cumpărături, urmând a finaliza Comanda efectuând plata prin una dintre modalităţile indicate expres. Odată adăugat în coşul de cumpărături, un Bun şi/sau un Serviciu este disponibil pentru achiziţie în măsura în care există stoc disponibil pentru aceasta. Adăugarea unui Bun/Serviciu în coşul de cumpărături, în lipsa finalizării Comenzii, nu atrage după sine înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului/Serviciului.

6.2. Prin finalizarea Comenzii Cumpărătorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte, complete si adevărate la data plasării Comenzii.

6.3. Prin finalizarea Comenzii, Cumpărătorul consimte ca Vânzătorul poate să îl contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vânzător, în orice situaţie în care este necesară contactarea Cumpărătorului.

6.4. Vânzătorul poate anula Comanda efectuată de către Cumpărător, în urma unei notificări prealabile adresate Cumpărătorului, fără nicio obligaţie ulterioară a vreunei părti faţă de cealalta sau fără ca vreo parte sa poată să pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

6.4.1. neacceptarea de către banca emitentă a cardului Cumpărătorului, a tranzacţiei, în cazul plăţii online;

6.4.2. invalidarea tranzacţiei de către procesatorul de carduri agreat de Bonilux.ro, în cazul plăţii online;

6.4.3. datele furnizate de către Client/Cumpărător, pe Site sunt incomplete şi/sau incorecte;

6.4.4. activitatea Cumparatorului pe site poate si/sau produce daune de orice natura de partea Bonilux Ideal Concept Srl sau a clientilor acestuia.

6.4.5. fara nici o justificare

6.5. În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze şi eventualele cadouri care au insoţit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată după cum urmează:

6.5.1. pentru Comenzile achitate cu card online - prin restituire în contul din care a fost efectuată plata;

6.5.2. pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar - prin virament bancar;

6.5.3. pentru Comenzile achitate prin credit de consum - anulare/recalculare contract rate. 

6.6. Vânzătorul va putea amâna rambursarea sumei până la primirea Bunurilor vândute sau până la primirea unei dovezi conform căreia acestea au fost expediate, în cazul în care nu s-a oferit să recupereze el insuşi Bunurile (se va lua data cea mai recentă).

6.7. În cazul în care un Bun şi/sau Serviciu comandat de către Cumpărător, nu poate fi livrat de către Vânzător, acesta din urmă va informa Clientul/Cumpărătorul asupra acestui fapt şi va returna în contul Cumpărătorului contravaloarea Bunului şi/sau Serviciului, în termen de maxim 7 (şapte) zile de la data la care Vânzătorul a luat la cunoştinţă acest fapt sau de la data la care Cumpărătorul şi-a exprimat în mod expres intenţia de reziliere a Contractului.

7. BUNURI/SERVICII PENTRU CARE NU SE ASIGURA DREPTUL DE RETRAGERE

7.1. Sunt exceptate de la dreptul de retragere din Contract următoarele:

7.1.2. Contractele de prestări de servicii, după prestarea completă a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere după executarea completă a Contractului de către Vânzător;

7.1.3. furnizarea de Bunuri şi/sau Servicii al căror preţ depinde de fluctuaţiile de pe piaţa financiară pe care Vânzătorul nu le poate controla şi care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;

7.1.4. furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;

7.1.5. furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;

7.1.6. furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumpărător;

7.1.7. furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

7.1.8. contractului, a căror livrare nu poate fi efectuată înainte de 30 (treizeci) de zile şi a căror valoare reală depinde de fluctuaţiile de pe piaţă pe care Vânzătorul nu le poate controla;

7.1.9. furnizarea de ziare, periodice şi reviste, cu excepţia contractelor de abonament pentru furnizarea de astfel de publicaţii;

7.1.10. furnizarea de conţinut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al Cumpărătorului şi după ce acesta a confirmat că a luat cunoştinţă de faptul că îşi va pierde dreptul la retragere.

10. FACTURARE – PLATĂ

10.1. Preţurile Bunurilor şi Serviciilor afişate în cadrul site-ului www.bonilux.ro includ T.V.A. conform legislaţiei în vigoare. 

10.2. Preţul, modalitatea de plată şi termenul de plată sunt specificate în fiecare Comandă. Vânzătorul va emite către Cumpărător o factură pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligaţia Cumpărătorului fiind să furnizeze toate informaţiile necesare emiterii facturii conform cu legislaţia în vigoare.

10.3. Vânzătorul va transmite Cumpărătorului factura aferentă Comenzii ce conţine Bunuri şi/sau Servicii vândute de Bonilux, cu excepţia Bunurilor şi/sau Serviciilor vândute de partenerii Bonilux, precum şi pentru orice alte plăţi aferente Comenzii, în format electronic/fizic, prin adăugarea facturii în Contul Cumparatorului sau prin posta electronica, la adresa de e-mail menţionată de Cumpărător în Contul său.

10.4. Pentru o corectă comunicare a facturii aferente Comenzii, Cumpărătorului îi revin obligaţiile de a-şi actualiza ori de cate ori este cazul datele din Contul său şi de a accesa informaţiile şi documentele aferente fiecărei Comenzi, existente in Cont.

10.5. Prin aceasta modalitate de comunicare Cumpărătorul, accesând Contul său, va deţine o evidenţă a facturilor emise de Bonilux, putandu-le salva si arhiva la randul sau in orice moment si in orice modalitate pe care o doreste.

10.6. Prin trimiterea Comenzii, Cumpărătorul işi exprimă acordul să primeasca facturile în format electronic prin adăugarea acestora de către Bonilux în Contul sau prin intermediul poştei electronice, la adresa de e-mail menţionată in Contul său.

10.7. În cazul în care aceste informaţii sunt indisponibile mai mult de 48 (patruzecişiopt) de ore în Cont, te rugăm să ne sesizezi acest aspect pe adresa de mail:office@bonilux.ro

12. GARANŢII12.1. Toate Bunurile comercializate de către Bonilux, beneficiază de condiţii de garanţie conforme legislaţiei în vigoare şi politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, în ambalajele originale şi provin din surse autorizate de fiecare producător în parte.

12.2. În cazul Bunurilor vândute şi livrate de Bonilux, certificatele de garanţie fie sunt emise direct de producător, în cazul in care acesta are o retea de service naţională, fie sunt emise de către S.C. Bonilux Ideal Concept Srl. 

13. TRANSFERUL PROPRIETĂŢII BUNURILOR 13.1 Proprietatea asupra Bunurilor va fi transferată la livrare, după efectuarea plăţii din partea Cumpărătorului în locaţia indicată în Comanda (intelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala în cazul livrărilor efectuate de personalul Vânzătorului).

14. RĂSPUNDERE 

14.1 Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terţa parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligaţiile sale conform Comenzii şi pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor şi Serviciilor după livrare şi în special pentru pierderea acestora


NOTA INFORMATIVA: aplicatia de comanda a site-ului www.bonilux.ro , ocazional da erori,  in sensul modificarii cantitatii produselor, a pretului, sau a inregistrarii comenzii. Vanzatorul va notifica telefonic sau in scris, Cumparatorul de eroare , daca aceasta se intampla, in vederea procesarii ulterioare a comenzii. Vanzatorul nu isi asuma responsabiltatea pentru erorile de aplicatie ale site-ului, si isi rezerva dreptul de a nu procesa comanda in curs, in conditiile existentei unei astfel de erori( cantitate/pret//alte detalii privind comanda).


16. FORŢA MAJORĂ

16.1. Nici una din părţi nu va fi răspunzătoare pentru neexecutarea obligaţiilor sale contractuale, dacă o astfel de neexecutare la termen şi/sau în mod corespunzător, total sau parţial este datorată unui eveniment de forţă majoră. Forţa majoră este evenimentul imprevizibil, în afara controlului părţilor şi care nu poate fi evitat.

16.2.  Daca în termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu încetează fiecare parte va avea dreptul să notifice celeilalte părţi încetarea de plin drept a Contractului fără ca vreuna dintre ele să poată pretinde celeilalte alte daune-interese.

17. LEGEA APLICABILA – JURISDICŢIA

Prezentul Contract este supus legii române. Eventualele litigii apărute între SC Bonilux Ideal Concept Srl şi Clienţi / Cumpărători se vor rezolva pe cale amiabilă sau, în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente din Bucuresti.


 

Cookie-uri strict obligatorii

Aceste cookie-uri sunt necesare pentru rularea site-ului și nu pot fi dezactivate. Astfel de cookie-uri sunt setate doar ca răspuns la acțiuni făcute de dvs., cum ar fi limba, moneda, sesiunea de conectare, preferințele de confidențialitate. Puteți seta browserul să blocheze aceste cookie-uri, dar este posibil ca site-ul nostru să nu funcționeze atunci.

Analize și statistici

Aceste cookie-uri sunt de obicei setate de partenerii noștri de marketing și publicitate. Acestea pot fi folosite de aceștia pentru a construi un profil care vă interesează și pentru a vă afișa ulterior anunțuri relevante. Dacă nu permiteți aceste cookie-uri, nu veți experimenta reclame direcționate pentru interesele dvs.

Marketing și retargeting

Aceste cookie-uri ne permit să măsurăm traficul vizitatorilor și să vedem sursele de trafic prin colectarea de informații în seturi de date. De asemenea, ne ajută să înțelegem ce produse și acțiuni sunt mai populare decât altele.