Despre noi


 Firma Bonilux s-a infiintat in anul 2017, si are ca scop principal distributia de produse pentru extensii de gene, laminare gene, henna brow, produse cosmetice profecionale, si tot ceea ce tine de domeniul beauty. Cu o experienta de 8 ani in domeniul cosmeticii si de 6 ani in domeniul extensiilor de gene, fondatorii acestei firme si al site-ului www.bonilux.ro, isi propun sa vina in sprijinul tuturor celor care iubesc frumosul, care au facut din domeniul de beauty o arta, si care au decis sa faca din meseria de Lash Stylist si Cosmetician un mod de viata.


Produsele comercializate de Bonilux prin site-ul www.bonilux.ro sunt produse profesionale , destinate profesionistilor, nu sunt comercializate in masa.


Bonilux reprezinta un etalon al calitatii si lucrurilor bine facute. Din acest considerent si nu numai, Bonilux este principal distrubuitor al produselor marca I-beauty, Unilash, Naturys, si Unic Distribuitor si Brand Ambasador al produselor Lovely Lash Romania.


Totodata incepand cu anul 2018 Bonilux este distribuitorul propriului brand de Produse Bonilux, produse ce vizeaza in special domeniul extensii gene, cosmetica, dar si manichiura-pedichiura.


Venim in sprijinul profesionistilor, cu produse de actualiate si inalta calitate, produse de renume international care sa ajute si sa usureze munca tehnicienilor. Suntem prezenti prin intermediul prduselor pe care le distribuim in diverse Campionate, Competitii, Conferinte, Nationale si Internationale, Bonilux fiind Sponsor Principal in multe astfel de evenimente.


Va invitam asadar sa testati si sa apreciati calitatea produselor distribuite de Bonilux!


Va multumim si va uram spor la cumparaturi!