Wella Professionals Ulei pentru Netezire si Stralucire - Wella Professionals Oil Reflection Luminous Smoothening Oil 30 ml.

39,00 lei
  • Ex Tax: 32,77 lei
  • Producători Wella Professionals
  • Cod produs: WPUPLR-30ml
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

 Wella Professionals Ulei pentru Netezire si Stralucire - Wella Professionals Oil Reflection Luminous Smoothening Oil 30 ml. Ulei de par profesional, pentru varfuri si lungimi, care ofera netezire si maxima hidratare fibrei capilare, si ii asigura protectie si luminozitate.Ingrediente: Ulei de Macadamia, Ulei de Persea Gratissima, Ulei de Cocos.Utilizare: Se aplica pe parul umed/uscat. Se utilizeaza 2-3 pompe in palme si se aplica pe vafuri si lungimi. Nu se clateste.Pentru par fin/ sau cu fir gros,ondulat, deshidrata, uscat, deteriorat, vopsit...

Etichete: Wella Professionals Ulei pentru Netezire si Stralucire - Wella Professionals Oil Reflection Luminous Smoothening Oil 30 ml.

 Wella Professionals Ulei pentru Netezire si Stralucire - Wella Professionals Oil Reflection Luminous Smoothening Oil 30 ml.

 Ulei de par profesional, pentru varfuri si lungimi, care ofera netezire si maxima hidratare fibrei capilare, si ii asigura protectie si luminozitate.

Ingrediente: Ulei de Macadamia, Ulei de Persea Gratissima, Ulei de Cocos.

Utilizare: Se aplica pe parul umed/uscat. Se utilizeaza 2-3 pompe in palme si se aplica pe vafuri si lungimi. Nu se clateste.

Pentru par fin/ sau cu fir gros,ondulat, deshidrata, uscat, deteriorat, vopsit.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie