Adeziv Lovely Lash Dream 5 ml.

123,00 lei
  • Ex Tax: 103,36 lei
  • Producători Lovely
  • Cod produs: LLAEGD5ML
  • Disponibilitate: Stoc epuizat

Adeziv Lovely Lash Dream 5 ml.Adeziv pentru tehnicieni cu experiență în extensii gene.Formula noua. Culoarea neagra. Culoarea poate varia de la negru saturat la gri. Aceasta nu este o abatere. Forța adezivă a adezivului nu depinde de culoarea sa.Viteza de cuplare: 1 sec Forța adezivă: până la 7 săptămâni. Rezistent la diferite condiții de mediu. Hipoalergenic. Elastic și flexibil când este uscat. Pentru a utiliza adezivul se toarnă o cantitate mică de pe o suprafață specială, de exemplu, un sticker pentru adeziv, piatră de jad, etc. și se înmoaie o parte a genei într-o picătură de adeziv. Evitați contactul cu pielea. A se păstra într-un loc răcoros, ferit de îndemâna copiilor. DEPARTE DE FOC! Pentru o utilizare mai bună, ștergeți rapid orificiul de evacuare cu o cârpă fără scame pentru a preveni infundarea. Agitati bine inainte de folosire! Evitati contactul cu ochii. Dacă se produce contactul, spălați imediat cu apă și consultați un medic. Condițiile optime de lucru cu adezivul sunt temperaturi cuprinse între +18 și +24 ° С, cu umiditatea aerului de la 40 la 70%.Perioada de valabilitate a adezivului este de 6 luni de la momentul producerii.Data expirării după deschidere este de 2 luni.Dupa sfârșitul acestei perioade, adezivul începe să-și piardă proprietățile și forța adezivă scade. Nu este recomandat să folosiți adezivul dupa perioada recomandata , deoarece acest lucru va afecta rezistenta genelor. ..

Etichete: Adeziv Lovely Lash Dream 5 ml.

Adeziv Lovely Lash Dream 5 ml.

Adeziv pentru tehnicieni cu experiență în extensii gene.

Formula noua. Culoarea neagra. Culoarea poate varia de la negru saturat la gri. Aceasta nu este o abatere. Forța adezivă a adezivului nu depinde de culoarea sa.

Viteza de cuplare: 1 sec Forța adezivă: până la 7 săptămâni. Rezistent la diferite condiții de mediu. Hipoalergenic. Elastic și flexibil când este uscat. Pentru a utiliza adezivul se toarnă o cantitate mică de pe o suprafață specială, de exemplu, un sticker pentru adeziv, piatră de jad, etc. și se înmoaie o parte a genei într-o picătură de adeziv. Evitați contactul cu pielea. A se păstra într-un loc răcoros, ferit de îndemâna copiilor. DEPARTE DE FOC! Pentru o utilizare mai bună, ștergeți rapid orificiul de evacuare cu o cârpă fără scame pentru a preveni infundarea. Agitati bine inainte de folosire! Evitati contactul cu ochii. Dacă se produce contactul, spălați imediat cu apă și consultați un medic. Condițiile optime de lucru cu adezivul sunt temperaturi cuprinse între +18 și +24 ° С, cu umiditatea aerului de la 40 la 70%.

Perioada de valabilitate a adezivului este de 6 luni de la momentul producerii.

Data expirării după deschidere este de 2 luni.Dupa sfârșitul acestei perioade, adezivul începe să-și piardă proprietățile și forța adezivă scade. Nu este recomandat să folosiți adezivul dupa perioada recomandata , deoarece acest lucru va afecta rezistenta genelor.


Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie